20:38
Я вірю в силу Доброти

24 лютого у 1-А класі школи-гімназії (класний керівник Біла Н.Ф.) відбулася виховна година "Я вірю в силу Доброти", яка пройшла у формі інсценізації. Головними героями були Добро, Зло, Чарівниця - батьки учнів класу Савчук Т.Р., Гладка С.І., Сидорко А.О. Разом з Чарівницею діти відправились у подорож до країни Доброти. А щоб отримати ключі від цієї країни зупинялись на зупинках: "Море добрих справ", "Алея доброти", "Долина вихованості", Парк "Усмішка". На їхньому шляху зустрілось Зло, яке хотіло оселитись у дитячих серцях. Та учні разом із Добром подолали його - справами довели, що у їхніх серцях проростають лише насіннини чарівних квітів доброти.
Діти з захоленням розв'язували завдання казкових героїв, складали прислів'я про добро, інсценізували казку "Твори добро", грали у гру "Так чи ні", складали правила доброти. На завершення усі разом створили колаж "Я вірю в силу доброти". З такими чуйними, радісними та добрими дітьми і у серці Зла оселились світлі, теплі іскри добра.

Більше світлин виховної години в Альбомі

Переглядів: 1036 | Додав: Play_Boy | Теги: Виховна година, Добро, зло, насіннина, квіти, колаж, Чарівниця, захоплення, Алея доброти, Я вірю в силу Доброти | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar