21:32
Кращі пошуковці

10 березня 2016 року найкращим пошуковцям Євгену Кохану та Анастасії Пластовець, учням школи, випала щаслива нагода взяти участь в обласному зборі переможців Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді "Моя Батьківщина - Україна", який проходив в м.Хмельницькому на базі торговельно-економічного інституту.

Після реєстрації учасників, а їх було 18 з районів і міст нашої області, урочиста частина розпочалася з виконання Гімна України. З вітальним словом до учасників звернувся директор Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Фасоля О.І. Виступали також учасники художньої самодіяльності, студенти кооперативно-торгівельного інституту. Лунали гарні патріотичні пісні.

Євген та Настя взяли участь у презентації робіт переможців обласного туру конкурсу. Захист своєї презентації вони присвятили пошуково-дослідницькій роботі з теми "Звідки ви, герої". За що були нагороджені Почесною нагородою від Фасолі О.І. Таку ж нагороду отримала і їхній керівник Кравчук О.В. (керівник клубу "Пошук").

По завершенню виступів учасникам було проведено екскурсію бібліотекою та читацькою залою, де були представлені виставки.

    


Переглядів: 727 | Додав: Play_Boy | Теги: учнівська молодь, Батьківщина, україна, переможці, Фасоля О.І., Всеукраїнський, краєзнавча, обласний збір, експедиція, Департамент освіти і науки ХОДА | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar