08:36
Літній відпочинок розпочато!

Канікули, канікули – радіє дітвора.
До нас прийшли канікули! Канікули, ура!

Непомітно пролетів ще один навчальний рік. Прийшло довгоочікуване літо у теплих променях сонця, свіжій зелені трав, яскравому і духмяному різнобарв’ї  квітів. Літо - це прекрасна і дивовижна пора відпочинку, улюблених забав, цікавих екскурсій і походів.

02 червня  відбулося урочисте відкриття пришкільного табору «Дивограй». Головна героїня табору - дівчина-Літо запросила усіх до подорожі в дуже цікаву країну – Літляндію, в країну розваг та веселощів! Діти мали можливість у віршованій формі звернутися до героїні свята і висловити свої побажання, надії, мрії, сподівання. Також юні таланти школи танцювали та співали.

На святковій лінійці зі словами привітання виступили методист методкабінету управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради Колісецька О.Ф. та директор школи Качоровська Н.В., які побажали усім активного і безпечного відпочинку, гарного настрою, сонячних днів та приємних вражень.

Діти урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу.

До зустрічі у нашому таборі « Дивограй»!

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 663 | Додав: Play_Boy | Теги: відпочинок, дівчина-літо, Дивограй, Літляндія, Канікули, час розваг, літо, пришкільний табір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar