14:51
Майстер-клас Пипич Н.В.

З метою поширення передового педагогічного досвіду 12 лютого у школі-гімназії було проведено Майстер-клас вчителя української мови та літератури, спеціаліста вищої категорії, вчителя-методиста Пипич Н.В. з питання "Робота з обдарованими дітьми".

Відкрила семінар методист міського відділу освіти Колоднюк О.А. У виступі зупинилась на результативності роботи учнів школи-гімназії, зокрема з української мови та літератури.

Учасники семінару познайомились з системою роботи вчителя Пипич Н.В., яка познайомила з авторською програмою підготовки до олімпіади, детально зупинилась на питаннях, які в першу чергу потрібно розглядати, готуючись до конкурсів. Зупинилась на важливості самостійної роботи учнів. Створено формулу успіху творчо обдарованих дітей.

У роботі семінару взяли участь учні-переможці олімпіад і конкурсів Кохан Євген та Солодка Євгена, які зупинились на самоосвітній роботі. Вказали на те, що вона тоді дає результат, коли вміло скерована вчителем. Учасники семінару оглянули виставку методичної літератури, довідкової, виставку досягнень учнів.

Переглядів: 967 | Додав: Play_Boy | Теги: конкурси, обдарованість, олімпіади, авторська програма, майстер-клас, результативність, передовий педагогічний досвід, формула успіху | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar