18:03
Місячник бібліотеки

Результат пошуку зображень за запитом "Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек"В кожнім домі, в кожній хаті -
У містах і на селі, -
Хто навчився вже читати,
Має книжку на столі.
Дружба з книгою - це свято,
Не було б його у нас,
Ми б не знали так багато
Про новий і давній час.

У школі-гімназії протягом жовтня місяця проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом « Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів». Відповідальною за проведення місячника була завідуюча шкільною бібліотекою Сімашко Л.В. Метою місячника було зробити читання привабливим для учнів, показати його важливість для розвитку як окремої особистості, так і суспільства в цілому.

Протягом місяця проводилася благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу з власним автографом», дякуючи якій наша бібліотека поповнилася багатьма новими книжками. Здебільшого це книги для учнів початкової школи, але є серед них і книги для старшокласників, енциклопедії.

Щиро дякуємо всім учням, їхнім батькам, вчителям за подарунок читачам шкільної бібліотеки.

Також протягом місяця проводилася презентація нових книг в бібліотеці, конкурс малюнків «Моя бібліотека» та фотоконкурс «Дитина і книга».

У жовтні місяці до шкільної бібліотеки вперше завітали першокласники на свою традиційну екскурсію «Знайомство з царством Книг».

Для учнів 5-х класів була проведена віртуальна подорож бібліотеками світу.

А 7 жовтня на обличчях усіх відвідувачів шкільної бібліотеки мимоволі з’являлася посмішка, тому що разом із книгою усі отримували цукерку. Саме таким чином читачі нашої бібліотеки долучилися до святкування Всесвітнього дня посмішки.

Бліц-опитування, читацькі турніри, моніторингові дослідження, книжкові виставки, посвята в читачі, вікторини, флешмоби – ось лише невеликий перелік того що відбувалося в бібліотеці школи-гімназії у жовтні 2016 року.

Більше світлин заходів місячника в Альбомі

Переглядів: 496 | Додав: Play_Boy | Теги: благодійна акція, подаруй книгу, книга, читацький турнір, Всесвітній день, віртуальна подорож, царство книг, екскурсія, читати, бібліотека | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar