22:09
Місячник національно-патріотичного виховання

В школі-гімназії триває місячник національно-патріотичного виховання.

В рамках місячника відбулася презентація виставок «Я живу в Україні», «Вірю, в майбутнє твоє, Україно!» у шкільній бібліотеці.

12 грудня у 4б класі  (класний керівник Юріна О.А.) відбулася виховна година «Свято Андрія». Захід пройшов у вигляді усного журналу. Учні перегорнули сторінки історії, дізнавшись про  Андрія Первозваного та виникнення свята, розповіли про народні традиції та звичаї українців – вечорниці, ворожіння. І звичайно, не обійшлося без ігор, вікторин. А на завершення заходу всі хлопці спробували свої сили в обряді «Кусання калити».

Учні 6в класу (класний керівник Касянчук В.І.) підготували та провели виховну годину «Ціна шматочка хліба» в музеї історії школи.

«Стежина пам’яті, яка не заросте…» Саме під такою назвою керівник шкільного клубу «Пошук» Кравчук О.В.  провела міні-екскурсії, присвячені пам’яті нашого випускника Максима Коваля, що загинув під час проведення антитерористичної операції на сході країни. На екскурсії побували учні 1б, 7а, 7б класів.

Переглядів: 2021 | Додав: Play_Boy | Теги: україна, Андрій Первозваний, майбутнє, свято Андрія, Патріотизм, героїзм, Патріот, патріотичність, усний журнал, національно-патріотичне виховання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar