12:51
Місячник шкільної бібліотеки

Хто в чарівний світ пригодhttp://astersoft.net/images/f/7/detskie-biblioteki-volgograda-prino.jpg
Потрапить бажає,
Той нехай в бібліотеку
Зразу завітає.

І хто хоче історію
Всього світу знати,
Тому також цей будинок
Раджу не минати.
Хто ж у море всіх наук
Захоче пірнути,
Тому вже бібліотеку
Повік не забути.

Впродовж жовтня в нашій школі проходить місячник шкільних бібліотек на тему «Виховуємо громадянина – патріота України». Розпочався він 30 вересня на Всеукраїнський День бібліотек флешмобом, в якому взяли участь учні 7 та 11 класів. В бібліотеці урочисто відкрита виставка нових надходжень «Нові скарби бібліотеки». Відбулися віртуальні зустрічі з видатними особистостями України, на які були запрошені 3-А і 3-Б класи (кл. кер. Погорєлова Л.П. та Іщук Н.О.) На заході діти мали змогу більше дізнатися про людей, які прославили нашу країну далеко за її межі.

Для учнів 5-А (кл. кер. Пипич Н. В.) та 5-Б (кл. кер. Гордієнко О.А.) була проведена віртуальна подорож найбільшими бібліотеками світу.

А учні 7-х класів (кл. кер. Карнаух М.В., Омелянчук О.А., Касянчук В. І.) мали змогу познайомитися із світовими дитячими бестселерами: книгою Майкла Баклі «Сестри Грімм», яка недавно була придбана в бібліотеку.

Учні школи мають змогу брати участь у фотоконкурсі «Читаюча нація» та конкурсі малюнків «Бібліотека очима дітей».

До Дня захисника України в бібліотеці була відкрита виставка «Герої у наших серцях» присвячена всім патріотам, які ще з часів козацтва боролися за незалежність України, а в наш час змушені зі зброєю у руках і ціною власного життя доводити, що Україна – самостійна держава, вільна і незалежна!

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 643 | Додав: Play_Boy | Теги: виставка, Патріотизм, скарби, україна, Патріот, читати, Незалежність, бібліотека, Громадянин, віртуальна зустріч | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar