12:23
Міський семінар соціальних педагогів

08 квітня 2016 року на базі школи-гімназії відбувся семінар соціальних педагогів шкіл міста. Семінар проходив у спільній співпраці фахівців соціальних педагогів та вчителів школи.

Актуальна тема "Психопрофілактика агресивної поведінки дітей та підлітків" розглядалася на протязі усього ділового практикуму. Гра "Соборність", з якої було розпочато знайомство учасників, завдала тон і атмосферу подальшої роботи семінару, метою якого була соціальна профілактика агресії серед дітей в навчальних закладах. А місцем зібрання став шкільний музей історії школи.

Далі учасникам семінару було запропоновано презентацію досвіду роботи соціального педагога Кравчук О.В. Проблема агресії, агресивності в дитячому середовищі та її профілактиці мала напрямок уся практична частина, зокрема, соціально-педагогічний конструктор "Не нашкодь!", в якому взяли участь як соціальні педагоги, так і педагоги закладу. Цікаво пройшов тренінг "Подолай в собі дракона".

На завершення ділового практикуму всі присутні утворили "Міст довіри", на якому кожен поділився своїм досвідом, творчістю та майстерністю.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 783 | Додав: Play_Boy | Теги: не нашкодь, діловий практикум, агресія, тренінг, профілактика, соціальний педагог, Соборність, психопрофілактика, подалой в собі дракона, агресивність | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar