14:03
Новорічні ранки розпочалися!

Результат пошуку зображень за запитом "новорічні ранки"Традиційно, напередодні Нового року, у нашій школі проходять різноманітні святкові концерти, вистави, виставки, та безліч інших цікавих заходів для дорослих та малих. Наймасштабніші серед них – новорічні ранки для учнів 1-11 класів.

Цей рік не став виключенням. Уже сьогодні, 27 грудня, відбулися перші новорічні ранки для учнів 1-х класів.

Тут на малечу чекала незабутня казкова пригода в компанії з Дідом Морозом та Снігуронькою, а також їхніми помічниками. Діти були не тільки глядачами незабутнього дійства, але й активними його учасниками. Вони розповідали вірші, співали пісні, танцювали, приймали участь в рухливих іграх, вікторинах, конкурсах. Старий добрий дідусь привітав малечу з новорічними святами та побажав усього найкращого.

Зі словами вітання звернулася директор школи Н.В.Качоровська, яка привітала з наступаючим Новим 2017 роком:

- Дорогі дітки! Ось і закінчується 2016 рік. Та зовсім скоро до усіх вас прийде Дід Мороз, аби порадувати своїми подарунками. Упевнена, що він нікого не омине сюрпризами, тому що ви протягом усього року були активними, слухняними, чемними та дружніми! Попереду Новий 2017 рік. А це означає, що на вас чекає багато-багато цікавого попереду. Тож, уперед в новий рік, уперед назустріч новим пригодам!

Наприкінці свята усі дітлахи отримали солодкий подарунок.

Більше світлин свята в Альбомі

Переглядів: 643 | Додав: Play_Boy | Теги: новорічні ранки, Снігуронька, подарунки, Дід мороз, Новий рік 2017, незабутнє дійство, вітання | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar