08:57
Ось і пролунав останній дзвоник

http://cs309629.vk.me/v309629310/919b/3iN88fH8p94.jpgРадісна і хвилююча подія відбулася 29 травня в житті багатьох наших школярів та їх батьків. Для випускників, а героями цього святкового дня були звичайно ж, вони, прозвучав останній шкільний дзвоник. Попереду уже доросле і самостійне життя.

На подвір'ї школи на свято Останнього дзвоника зібралися педагоги, діти, їх батьки та гості. Відкрила свято, привітавши всіх присутніх, директор школи Н.В.Качоровська. В цей день було багато гостей. Зокрема, виконуючий обов'язки міського голови, секретар міської ради Полодюк М.І., спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради Підопригора Л.М., голова батьківського комітету школи Сурник О.П., заступник командира дивізіону по роботі з особовим складом майор Грош І.І., представник благодійного фонду "Зміцнення громад" та корпорації "Сварог Вест Груп" Тимтишина Т.Ю. та експерт громадської організації "Центр сталого регіонального розвитку" Водзінський О.В., які вручили грамоти та подяки учням, що відстоювали честь школи та приймали активну участь у шкільному житті та житті міста протягом багатьох років. Вітаючи випускників та їх батьків із закінченням шкільного навчання, вони побажали їм подальших успіхів і щасливої життєвої дороги. Тим же, для кого навчання ще продовжуватиметься, поважні гості побажали гарного відпочинку під час літніх канікул.

Слова подяки і пошани прозвучали в цей день і на адресу наших шановних педагогів, які всі свої сили, душу і серце вкладають у благородну справу навчання і виховання дітей.

Щиро бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 882 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar