08:25
Останній дзвінок

27 травня відбулося Свято останнього дзвоника.

Останній дзвоник - символ закінчення навчання. Це свято зібрало на шкільному подвір’ї вчителів, школярів та їхніх батьків. Після вітання та напутніх слів учням школи директор Н.В.Качоровська нагородила грамотами найкращих учнів за їхні високі досягнення в міських, обласних предметних олімпіадах, спортивних змаганнях, мистецьких конкурсах. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова М.І.Полодюк, який вручив 21 премію учням школи, переможцям обласних, Всеукраїнських олімпіад та конкурсів; спеціаліст міського управління освіти Підопригора Л.М. вручила грамоти найактивнішим  учням 2017 року; голова Хмельницького регіонального благодійного фонду «Зміцнення громад» Василик Т.П. звернулася до вчителів зі словами щирої подяки за високий професіоналізм і компетентність, цілеспрямованість і кропітку працю; голова батьківського комітету школи Сурник О.П подякував батькам за підтримку школи та активну громадянську позицію.

Свято було і радісним, і сумним водночас: радісне, бо закінчився навчальний рік і попереду чудові літні канікули. І сумне, бо дзвоник востаннє пролунав для наших найстарших учнів – одинадцятикласників. У кожного з них є свої мрії. Вони легкі і кольорові, як і кульки, які вони тримали у руках і відпустили в небо, щоб всі мрії здійснились. На завершення святкового дійства традиційно звучав останній дзвоник.

Більше світлин свята в Альбомі

Переглядів: 1025 | Додав: Play_Boy | Теги: одинадцятикласники, свято, мрії, лінійка, першокласники, останній дзвінок, відпускали кульки, Випускники, закінчення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar