10:55
Перше вересня - День Знань!

Першого вересня шкільне подвір'я наповнилося дзвінкими дитячими голосами та букетами квітів. Це свято зустрічі школярів з рідною школою, на яку чекали всі, хто повернувся після літніх канікул. А для першокласників - це перший в житті крок у шкільне життя. Перше вітальне слово прозвучало від директора школи Н.В.Качоровської. Привітати з цією подією прийшли почесні гості: спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради Підопригора Л.М., голова благодійного фонду "Зміцнення громад" Василик Т.П., голова батьківського комітету Сурник О.П., які окрім теплих слів вітання вручили подяки для кращих учнів та вчителів школи. Не забули ми і про наших учнів, які загинули під час виконання свого обов'язку захищати кордони нашої країни. Так, відкрили меморіальну дошку ще одному нашому учневі Драчуку В.В., який загинув у зоні АТО.

Пролунав перший дзвінок і світлі класи ласкаво відкрили двері учням і запросили на перший у цьому навчальному році урок, присвячений Україні "Борітеся - поборете".

Більше світлин свята в Альбомі

Переглядів: 985 | Додав: Play_Boy | Теги: зустріч, Перший урок, літні канікули, свято, подяки, 1 вересня, подвір'я школи, дзвінок, борітеся - поборете, перше вересня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar