08:41
Першокласники попрощалися з першою книгою - Букварем

Прощавай, Букварику, в школі перший друже,
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже.

19 травня у 1 класах відбулося традиційне шкільне свято - "Прощавай, Букварику". Це свято, на якому першокласники попрощалися зі своїм першим і головним підручником - Букварем. До нього учні старанно готувалися. Хлопчик-Букварик був на святі найголовнішим. Першокласники показали, чому вони навчилися та представляли веселу Абетку. Кожна дитина з радістю говорила про значення і цінність кожної букви. А скільки веселих пісень заспівали! Завітала на свято і мудра Сова, якій діти пообіцяли вчитися лише на "відмінно" і далі. Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, перші радощі та перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Оригінальним представленням був танок з Буквариками.

Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято - перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники вдало подолали разом зі своїми першими учителями Білою Н.Ф. та Марчук Н.В.

Більше світлин свята в Альбомі

Переглядів: 656 | Додав: Play_Boy | Теги: мудра сова, перша книга, Гімназія, свято, прощавай букварику, буквар, Першокласник, хлопчик-Букварик, Друг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar