09:49
Поїздка до Львова

20 жовтня учні 9-х класів нашої школи їздили на екскурсію до міста Львова. Львів – одне з найцікавіших міст України, яке своєю красою може змагатися з будь-якою європейською столицею. Тут панує атмосфера середньовічного міста. Вузенькі, викладені бруківкою вулиці, величні собори, цікаві музеї, споруди – все свідчить про велич міста.

Ми були на пішохідній екскурсії «Вулицями старого міста» та піднялися на Високий замок.

Старе місто Львів - це територія історико-архітектурного заповідника, де знаходяться цінні пам’ятки - ансамбль площі Ринок, де 45 будівель і всі вони пам’ятники архітектури (шедеври Ренесансу - «чорна кам’яниця» і дом Корнякта з італійським двором, палац Роберто Бандінеллі і Массаровска кам’яна резиденція венеціанских послів, будинки Шольц-Вольфовичів и Любомирських), Аптека-музей "Під чорним орлом", в підземеллях якої цікава експозиція, Вірменкький квартал - квартал богеми, людей мистецтва і найбільшої кількості кав’ярень: ансамбль Вірменського собору, будинок «Пори року» та ін.. )

Ще ми відвідали історичний музей, музей зброї, піднялися на найвищу споруду старого міста – міську Ратушу та ще в багатьох цікавих місцях.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 705 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar