15:27
Пошук. Пам'ять. Традиція.

12 лютого з нагоди Дня визволення Шепетівки від фашистських загарбників у музеї школи-гімназії пройшов виховний захід "Пошук. Пам'ять. Традиція", на якому керівник музею Кравчук О.В. та члени клубу "Пошук" прозвітували про свою роботу.

Учні 5-А класу представили унікальні матеріали зі своїх сімейних архівів часів Другої світової війни, зокрема це свідоцтва до нагород, які отримали їхні родичі, дипломи, подяки, ксерокопії медалей.

Учні 6-Б класу та 8-Б класу читали власні поезії воєнної тематики, а учні 6-В класу представили дослідження про військові нагороди Другої світової війни.

Завершився захід патріотичною піснею у виконанні дівчат 6-Б класу. Підсумок підвела Христіна О.П., педагог-організатор, яка зауважила, що такі заходи, що пробуджують патріотичний дух сучасної молоді, у наш час просто необхідні.

Переглядів: 691 | Додав: Play_Boy | Теги: медалі, подяки, пошук, день визволення Шепетівки, пам'ять, дипломи, Друга світова війна, традиція, свідоцтва до нагороди, сімейні архіви | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar