13:58
Прощавай, Букварику!

       Наприкінці навчального року у всіх школах нашої країни проводиться традиційне свято прощання з Букварем, яке є символічним і знаменує собою найважливіший етап у житті кожної дитини.
       Так, 23-го травня в актовому залі філіалу школи-гімназії відбулося незабутнє свято «Прощавай, Букварику!», яке підготували та провели класні керівники 1-х класів (Біла Н.Ф., Марчук Н.В., Богомолова О.В.). На святі були присутні батьки, педпрацівники, учні школи та запрошені гості.

       Завітавши на свято всі присутні поринули у справжню казку. Естетично оформлена зала, якою крокував до маленьких школярів його величність Буквар. Упродовж свята учні подорожували цією казковою країною.

       Під час свята пролунало чимало віршів та чудових пісень у супроводі вчителя музичного мистецтва Шнайдер А.А.. Учні продемонстрували присутнім, що у свій перший рік навчання у школі вони стали справжніми учнями, засвоївши на відмінно ази шкільної науки та правила поведінки у школі.
       Прощання з першою книжкою є важливою подією, тому що закінчивши вивчення цієї чудової книги на зміну їй приходять інші не менш важливі та цікаві книги – Читанка, Рідна мова, Математика.

       Сподіваємось, що це свято учні та батьки пам’ятатимуть довго.

       Отже, від імені педагогічних працівників школи та батьків вітаємо всіх першокласників із закінченням вивчення їхньої Першої книги і бажаємо їм, щоб всі наступні предмети, які доведеться вивчати, вони так само легко опановували.
        Любі першокласники! Впевнено вирушайте в путь! Світ знань чекає на вас! Вчіться так, щоб вами пишалися батьки, друзі, рідне місто і прекрасна країна, що зветься Україною.

Фотозвіт свята в рубриці Світлини.
Переглядів: 857 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Nadia • 19:25, 23.05.2013
Молодці!!!!!!!
avatar