15:53
Революція Гідності

З 16 по 20 лютого в нашій школі пройшли заходи, присвячені відзначенню першої річниці Революції Гідності.

У шкільній бібліотеці була розгорнута тематична книжкова виставка «Україна – територія гідності і свободи». Педагогами-організаторами оформленні інформаційні стенди «Стежкою пам’яті…», «Тих днів не згасне слава…», присвячені Героям Небесної сотні та воїнам української армії. Вчителями історії презентована виставка фото та документальних матеріалів «Історія української державності». Також були проведені Єдиний день інформування «Провісники гідності», бесіди, лекції, конкурси малюнків « Усе моє, що зветься Україна». Організовано перегляд документальних стрічок, які розкривають значення боротьби українців за громадянську та національну свободу.

У середу учні та вчителі нашої школи взяли участь у широкомасштабній акції « У нас єдина держава і ми єдиний народ». Під час акції відбулось вшанування світлої пам’яті героя Небесної Сотні М. Дзявульського, в честь  якого була названа одна з вулиць нашого міста та відкриття меморіальної дошки.

Переглядів: 985 | Додав: Play_Boy | Теги: воїни, Дзявульський, меморіальна дошка, Небесна Сотня, пам'ять, україна, свобода, революція гідності, армія, тих днів не згасне слава | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar