20:44
STEM - це круто!

STEM - це круто! Таке відчуття залишило по собі тренінгове заняття з колегами - вчительками та вчителями Шепетівської школи - гімназії.

Як модератор шкільного угрупування "Стем-освіта: впровадження та перспективи", на розширеному засіданні, поділилася з колегами та колежанками знаннями, отриманими на тренінговій програмі "СТЕМ майстерня", у якій маю честь приймати участь. Застосовуючи прийоми дизайн мислення нам вдалося здійснити прототипування STREAM тижня, який планується провести у стінах школи.

Живе спілкування, цікаві ідеї, обмін думками, спільне планування, інтеграція предметів, інженерне мислення допомогали учасникам та учасницями тренінгу відчути на собі особливості СТЕМ-навчання.

Пишаюся нашою учительського спільнотою, яка не стоїть на місці, а прагне до розвитку!

Радію за нашу учнівська спільноту, яка братиме участь у такому цікавому проекті та зможе реалізувати свої таланти та здібності!

Сподіваюся, що і батьківська спільнота не залишиться осторонь та прийме активну участь в інженерії та мейкерстві протягом СТЕМ - ТИЖНЯ!

#stem_майстерня
#ДівчатаStem
#Шепетівська_школа_гімназія

Світлини в Альбомі

Переглядів: 166 | Додав: Play_Boy | Теги: інженерії, stem, stem_майстерня, мейкерстві, СТЕМ-навчання, STREAM тижня, Стем-освіта, ДівчатаSTEM, СТЕМ майстерня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar