09:24
STEM-майстерня

Чи знаєте ви, який вигляд має формула кохання? А от здобувачі й здобувачки освіти 10-А та 10-Б класів школи-гімназії вивели її на бінарному уроці хімії та біології, який у межах тренінгової програми для вчительської STEM-спільноти «STEM-майстерня» провели Аліна Корнієнко та Надія Гудкова з теми «Побачення наосліп» або роль ароматичних та гетероциклічних сполук в житті та організмі людини».

Десятикласники й десятикласниці упродовж уроку розвивали критичне мислення, вміння аналізувати, працювати з різними джерелами інформації; розвивали навички публічних виступів, конструкторські уміння, творчість, креативність, винахідливість. Зміст навчального матеріалу сприяв виробленню елементів наукового світогляду, майбутньої профорієнтації в природничій сфері, подоланню гендерних стереотипів у галузі науково-технічних професій.

Упродовж уроку вчительки формували ключові компетентності, зокрема у природничих науках і технологіях, ініціативність і підприємливість, екологічну грамотність і здорове життя, спілкування державною мовою.

Усі учасники отримали незабутні емоції та збагатилися новими знаннями та вміннями.

#stem_майстерня

#ДівчатаSTEM

Переглядів: 165 | Додав: Play_Boy | Теги: STEM-спільноти, ДівчатаSTEM, STEM-майстерня, stem_майстерня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar