12:26
Свято останнього дзвінка

Як завжди цікаво і яскраво пройшло свято останнього дзвоника в нашій школі. Цього святкового дня до школи-гімназії завітали спеціаліст І категорії управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради Лихобаба О.В., начальник управління економічного розвитку виконавчого комітету Шепетівської міської ради Гринь О.М., представник благодійного фонду "Зміцнення громад" Сім'ян Леся, голова батьківського комітету Сурник О.П.,де на урочисту лінійку зібралися вчителі, учні, батьки, гості свята, щоб розділити з випускниками мить прощання зі школою, підбити підсумки навчального року.

Звертаючись до випускників, Надія Василівна та всі гості привітали зі святом останнього дзвоника - самим зворушливим і незабутнім з усіх шкільних свят. Цілий навчальний рік ви старанно вчилися, засвоювали закони природи, відкривали для себе особливості рідної мови, долучалися до скарбів української та світової літератури.

Цей день – хвилюючий для наймолодших школярів. Адже вони вже пройшли перший і, напевно, найскладніший етап навчання.

Молодшим школярам побажали гарно відпочити на канікулах, щоб восени зі свіжими силами повернутися за парти й далі опановувати науки.

Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Нехай же чекають вас попереду нові вершини та нові досягнення. Для вас – це і прощання зі школою, і початок дорослого життя, сповненого нових можливостей і перспектив.

Надія Василівна побажала всім щасливої долі й здійснення найзаповітніших мрій. Надіюся, що ви виправдаєте сподівання батьків і вчителів – оберете правильний шлях, повністю розкриєте свій творчий потенціал.

Більше світлин свята в Альбомі

Переглядів: 656 | Додав: Play_Boy | Теги: літні канікули, останній дзвоник, лінійка, дзвінок, урочисте закриття, завершення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar