14:00
ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
       Уже стало доброю традицією в нашій школі проводити "Тиждень безпеки життєдіяльності", який покликаний навчати дитину виростати з розумінням того, в якому світі вона живе, які небезпеки в ньому чатують і в який спосіб, завдяки яким знанням та навичкам своє життя зробити максимально безпечним і ефективним. На цей раз Тиждень безпеки життєдіяльності проходив під гаслом "Безпечні канікули".
       Протягом тижня в бібліотеці школи проходила виставка методичної літератури "Безпека понад усе". Учнями старших класів був оформлений інформаційний стенд "Зупинись! Прочитай! Дій!"
       Класні керівники початкових класів провели рольові ігри "Ми - пішоходи", "Небезпечні перехожі", "Ми на вулиці і вдома".
       З метою попередження травматизму під час канікул у закладі пройшов єдиний день інформування "Про свою безпеку дбай, весело відпочивай".
       Директор школи Н.В.Качоровська, підбиваючи підсумки Тижня, сказала: "Немає ціннішого на світі за життя людини. Тому одним з найважливіших завдань навчально-виховного процесу в нашій школі було і залишається збереження життя та здоров'я учнів. І робота ця повинна мати характер процесу, який триває кожного дня, з тим, щоб сформувати у дітей новий спосіб мислення, навчити підростаюче покоління правильно реагувати на небезпеку та вміти себе захистити".










Переглядів: 790 | Додав: Play_Boy | Теги: Тиждень безпеки життєдіяльності, Безпечні канікули | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar