10:31
Тиждень БЖД

Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –

Прекрасне буде всіх життя!

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, «материнська школа» повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях. З метою забезпечення нормативів безпеки, підвищення рівня безпеки життєдіяльності, запобігання випадкам травматизму учасників навчально-виховного процесу  в школі проведено "Тиждень безпеки життєдіяльності".

Протягом тижня в бібліотеці школи проходила виставка методичної літератури «Життєсвіт і безпека» . Учнями старших класів був оформлений інформаційний стенд .

Шкільним парламентом був поведений конкурс  серед школярів на краще знання правил охорони праці, безпеки життєдіяльності, також була проведена акція «Обміняй цигарку на цукерку».

Учні старших класів взяли участь у конкурсі творчих робіт « Безпека й охорона праці на робочих= місцях», серед учнів молодших класів був проведений конкурс малюнків на тему «Охорона праці очима дітей» серед школярів.

З метою попередження травматизму у закладі пройшов єдиний день інформування «Безпечна праця – право кожної людини».

Класні керівники початкових класів провели цикл виховних заходів «Професії, які ми обираємо», «Закон, держава і охорона праці», «Невідома сторона кожної професії»,  «Чому працю охороняють».      

Директор школи Н.В.Качоровська, підбиваючи підсумки Тижня, сказала: "Немає ціннішого на світі за життя людини. Тому одним з найважливіших завдань навчально-виховного процесу в нашій школі було і залишається збереження життя та здоров'я учнів. І робота ця повинна мати характер процесу, який триває кожного дня, з тим, щоб сформувати у дітей новий спосіб мислення, навчити підростаюче покоління правильно реагувати на небезпеку та вміти себе захистити".

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 689 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar