12:57
Тиждень іноземних мов

http://dmitrov-today.ru/material_photos/0088/2238/0_thumb.jpg?1372407554З 27 квітня по 30 квітня в стінах нашого навчального закладу проходив тиждень іноземних мов.

Понеділок розпочався з виставки стіннівок на 3-му поверсі "Meet English Speaking World". Кожна стіннівка ніби на мить переносила нас в іншу країну. Ми могли відвідати і Великобританію, і США, Канаду і Австралію. Учнівські газети розкрили весь колорит життя людей цих країн: їх культуру. традиції, звичаї, духовне надбання та навіть традиції харчування. Деякі стіннівки розповідали про життя відомих людей, наприклад, представників королівської родини. Деякі - історію утворення прапорів певних країн. Вчителями кафедри іноземних мов була підготовлена віртуальна подорож до портретної галереї "Famous Women in the history of English Speaking World". На великій перерві учні 6-7 класів презентували "Євросонг 2015". Під жваві ритми та неабиякі вокальні здібності наших талановитих учасників ми завітали на арт-студію "I adore English", представлену учнями молодших класів на 2-му поверсі.

У вівторок були презентовані світлини творчих робіт "Люди, що змінили світ". На великій перерві учні нашої школи приймали участь у грі "Treasure Island". Учні жваво давали відповіді на запитання, демонструючи свої знання у різних сферах діяльності. Для учнів старших класів  була створена виставка-презентація "Освіта за кордоном", де вони мали змогу дізнатися про найкращі вузи за кордоном. На одній з перерв для учнів середніх класів настав час великих змагань "Who Knows English best". Учасники повинні були "пройти" встановлений маршрут по школі за допомогою підсказок. Кожна підсказка була замаскована у ребус, анаграму тощо. Місця перебування були різні поверхи, окремі кабінети, навіть шкільна їдальня, що неабияк сподобалось учасникам. На 7-му уроці відбулась на інтелектуальна гра "Вчимо німецьку із задоволенням" у 5-А класі.

Середа розпочалася з інформаційної хвилини "Цікаво про англійську". Протягом дня всі охочі мали можливість відвідати урок-тревелінг "Подорожуємо світом" у 5-А класі (вч. Корженівська Л.В.), фешн клаб "Clothes" у 5-А класі (вч. Гуменюк О.П.), вікторину "Seasons" у 5-Б класі (вч. Білан Н.А. та Гордієнко О.А.). Всі уроки були цікаві, проводились у нестандартних формах. На великій перерві на 3-му поверсі функціонував відеосалон "The Odeon", який демонстрував визначні місця Великобританії. 6-Б клас презентував міні-виставу "The Flowers Meeting", вміло розкривши свої акторські здібності під керівництвом Білан Н.А. На завершення дня відбувся брейн-ринг "Найрозумніший" у 7-А класі (вч. Попович Н.О.), кожен учасник якого хизувався своїми знаннями.

Завершальним днем тижня став четвер. Розпочався день з поетичного альманаху "Як у Шекспіра", де віртуози слова вправлялись у своїй майстерності. На 2-му поверсі проходив веб-квест "Веселі та кмітливі" серед учнів 4-х класів, протягом якого маленькі школярі з запалом відповідали на питання, демонструючи свої знання. У філіалі школи відбувся візит до чарівної країни "Англійська мова" для найменших учнів нашої школи.

Цей тиждень продемонстрував нам, що знання іноземної мови дуже важливі в наші дні. Кожен день проведений вчителями кафедри не залишив байдужим жодного учня.

Більше світлин тижня в Альбомі

Переглядів: 680 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar