13:00
Тиждень математики, інформатики, фізики

План
проведення тижня точних наук "МІФ"

(математика, інформатика,  фізика)

 

Понеділок (12.05)
І створили в школі МІФ про те, що точні науки не для гуманітаріїв. І вирішили знавці і любителі точних наук довести, що це не так.
І буде день перший - ПОНЕДІЛОК, день ігрових перерв. Шашкові поєдинки підтвердять, що гра - це не тільки розвага, а й математика і мистецтво.


Вівторок (13.05)
І створили учні МІФ, що комп'ютер - це забава.
І буде день другий - ВІВТОРОК, коли учні 4-Б класу розвіють цей міф, подорожуючи країною Інформатики (1315). А фанати логічних завдань доведуть, що комп'ютер - супутник людини з високим інтелектом (IQ) (1110, ІІІ поверх).

 

Середа (14.05)
І створили школярі МІФ про те, що фізика "суха" наука і важка для вивчення. І вирішили прихильники фізики спростувати цей міф.
І настане день третій - СЕРЕДА, коли усі будуть у захопленні від перегляду фільму "Фізика дивовижного" (1110, ІІІ поверх). А учням 9-А класу "Щасливий випадок" додасть впевненості у своїх здібностях до вивчення точних наук, зокрема фізики (1025, каб.48).
Зацікавлять гімназистів факти з життя відомих фізиків, астрономів, математиків під час інформування "Генії, що перевернули світ".

 

Четвер (15.05)
І створили старшокласники МІФ про те, що малюкам не під силу змагання ерудитів. І вирішили учні 5-6 класів розвіяти цей міф.
І буде день четвертий - ЧЕТВЕР, коли відбудеться турнір юних математиків "Найрозумніший".

 

П'ятниця (16.05)
І створили педагоги МІФ, що 10-11 клас - це "сонне царство". І вирішили розвіяти цей міф випускники.
І буде день п'ятий - П'ЯТНИЦЯ, коли зустрінуться на інтелектуальній грі допитливі та ерудовані старшокласники (1405).

Переглядів: 747 | Додав: Play_Boy | Теги: тиждень точних наук, фізика, математика. інформатика, Міф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar