17:27
Тиждень початкових класів

З 10 березня по 14 березня в нашій школі проходить тиждень початкових класів. У цей період кожен класний кабінет початкової школи схожий на вулик, де плідно та згуртовано працюють вчителі та учні.

Основним завданням, яке ставили перед собою вчителі, було, насамперед, створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів. «Кожен учень нашої школи талановитий по-своєму!» - це девіз, який супроводжує нас усі ці дні.

Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Несподівані гості, таємничі мандрівки, цікаві дослідження відкидають нецікаві і нудні уроки. Навчальні заняття були незвичними, іноді казковими, учні залюбки працювали в парах, у групах, змагалися, інсценізували, дискутували, декламували, творили своїми руками.
Тиждень розпочався презентацією-виставкою робіт наших маленьких талантів та святковою лінійкою.

Незабутнім також був День Рідної мови: маленькі школярики взяли участь у конкурсі декламуванні віршів «У вінок Кобзареві». Свої знання з рідної мови показали під час проведення олімпіади з української мови. Багато учасників зібрав конкурс «Міс та Містер Каліграфія».

Наступного дня цікава математика опанувала весь простір школи: юні знавці математики взяли участь в олімпіаді «Кращий математик». Серед учнів 2-3-х класів був проведений конкурс «Найрозумніший». Учні перших класів залюбки прийняли участь у вікторині «Що? Де? Коли?».

Надовго запам’яталися дітям заходи з рубрики «Я і Творчість»: Про захоплення та уподобання кожної сім’ї школярі та гості дізналися з виставки поробок «Родинна творчість». Найактивнішими були початківці у вікторині «В гостях у казки», а першокласники проявили свої творчі здібності у конкурсі малюнків до улюблених казок. Завершився день переглядом лялькової вистави «Зайчик і чари», яку підготувала група акторів зразкового лялькового театру «Рукавичка».

Мистецькі здібності наших учнів розвивав конкурс малюнків «Я люблю свою рідну школу» та екскурс в минуле та сьогодення нашої школи з калейдоскопом «Моя рідна школа».

Завершальним акордом декади початкових класів став виступ акторів зразкового аматорського лялькового театру «Рукавичка» у виставі «Зайчик і чари»

Захопливі незвичайні уроки стали яскравою сторінкою у житті шкільної родини. Діти і вчителі плідно працювали, повірили у свої сили, у свій талант та творчість. Нехай тиждень початкової школи уже позаду, але ми продовжуємо працювати, творити, сіяти зерна доброти і наполегливої праці у маленькі душі, які згодом проростуть міцними паростками. Ми гордимося нашими учнями, ми працюємо для них, ми віримо у них!

Більше світлин тижня в Альбомі

Переглядів: 2430 | Додав: Play_Boy | Теги: Змагання, олімпіади, кращий, декламування, Мандрівки, Міс та Містер Каліграфія, тиждень початкових класів, дослідження, інсенізація, дискутували | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar