12:09
Тиждень природничих дисциплін

З метою сприяння розвитку екологічної свідомості учнів та виховання у них бережливого ставлення до рідної природи, прищеплення любові до предметів природничого циклу, розширення кругозору дітей з 18 по 22 квітня 2016 року в школі проходив тиждень природничих дисциплін.

Протягом тижня було проведено багато цікавих, змістовних заходів, уроків, конкурсів, під час проведення яких діти проявили свої знання, вміння та навички, творчі здібності, кмітливість, згуртованість.

Так, в понеділок учні 5-Б класу прийняли активну участь у грі-подорожі "Прекрасне - поруч", а учні 5-А класу відправилися в цікавий екскурс "В флористичну лабораторію". Учні 6-х класів відвідали урок-гру "Весняна симфонія" та представили ребуси.

Вівторок розпочався з ранкової зарядки "В здоровому тілі - здоровий дух". На великій перерві всі бажаючі мали змогу побачити флеш-моб "Ми за здоровий спосіб життя" у виконанні учнів 8-11 класів. Більшість дітей прийняли активну участь у хвилинках практичних знань "Фітотерапія - користь травяних чаїв". На завершення цього дня було представлено виставу шкільного театру "Маски" - п'єсу "Фізкультура для Баби Яги".

Середа запам'яталася переглядом цікавого фільму на екологічну тематику "Людина і природа. Вплив господарської діяльності на навколишнє середовище".

У четвер відбулася геовікторина "Люби і знай свій рідний край" та географічний квест "Природа і ми - одне ціле".

Як результат тижня, учні школи прийняли участь у Всеукраїнському інтерактивному природничому конкурсі "Колосок", шоу юних екодизайнерів "Сучасний одяг з вторинної сировини", святі науки "Захист курсових робіт", акції "Зелений паросток майбутнього", де створювали бузкову алею.

В рамках тижня проходила книжкова виставка з екології "Збережімо планету нашу", виставка "Природничі раритети", виставка з побутових відходів "Друге життя", книжкова виставка "Цей чарівний світ природи".

Тиждень пройшов на високому науково-методичному рівні. Всі заходи проводилися з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметами природничих дисциплін.

Хочеться сказати, що майбутньому не загрожує руйнування, а тільки надбудова та розвиток, адже ще багато у нашому житті невідомого, не досліджено та не вивченого.

Більше світлин тижня в Альбомі

Переглядів: 1192 | Додав: Play_Boy | Теги: здоров'я, зарядка, природничі дисципліни, фітотерапія, біологія, Цикл, геовікторина, екскурс, природа, хімія | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar