22:08
Тиждень пропаганди здорового способу життя

Я за здоровый образ жизни " Центр Равновесия«Здоров'я - це найвища цінність,
яка є у будь-якої людини.
Здоров'я дорожче всіх багатств.»

З  01 по 05 грудня  у школі-гімназії проходив тиждень пропаганди здорового способу життя.

В понеділок педагогами-організаторами Христіною О.П. та Гордієнко О.А. було представлено інформаційні стенд «Ми за здоровий спосіб життя». Психолог школи Мойсеєнко Н.О. та соціальний педагог Кравчук О.В. презентували виставку науково-популярної  методичної літератури «Шкідливі звички: до чого це призводить?». Проведено конкурс малюнків «Бути здоровим – це модно!», вчитель  Микитюк О.В. Також були написані твори  з метою пропаганди здорового способу життя за темою «Молодь за здоровий спосіб життя».

У вівторок психологом школи було проведено тренінгові заняття та рольові ігри «Я обираю здоровий спосіб життя».

Середа розпочалась з Єдиного Дня Інформування «Моє життя – мій вибір», присвяченого Всесвітньому дню порозуміння з ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД.

В четвер соціальним педагогом Кравчук О.В. організована зустріч з працівниками ЦСССМ «ВІЛ/СНІД: міфи і факти». Педагоги-організатори спільно з шкільним парламентом провели конкурс соціальної реклами та проектів «Як запобігти…»

В п'ятницю заступником директора з виховної роботи Кукліновською К.М. разом з класними керівниками організовані відео диспути  «Життя»,  «Правда про наркотики», «Наближення». Зокрема були проведені виховні години про вплив на здоров’я шкідливих звичок, про обачність. На завершення спільно з вчителями фізичної культури, в нашому закладі було проведено спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги» серед учнів 8-х класів. Перемогу здобула команда 8-А класу.

Ми за здоровий спосіб життя!

Зі всіма іншими матеріалами тижня можна ознайомитися тут

Переглядів: 2117 | Додав: Play_Boy | Теги: наркотики, здоров'я, козацькі розваги, Шкідливі звички, Всесвітній день, молодь, віл, спортивно-розважальне свято, снід | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar