19:08
Тиждень родинного виховання

«Місце, куди завжди хочеться повертатися – твій дім.
Люди, яких завжди хочеться любити – твоя сім’я.

Усе це разом – благословіння»

Чудовими травневими днями, коли все довкола буяє та квітує, ми відзначаємо два найпрекрасніших родинних свята – День Матері та Міжнародний день сім’ї.  

Сім’я, родина, рід… До цих головних надбань людського суспільства ми, українці, завжди ставилися й ставимося з особливою святістю та повагою. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найдорожчим, найближчим і найдобрішим, а любов до неї – вічна та безмежна.

Тому в рамках даного тижня фахівці психологічної служби організували ряд цікавих та нестандартних заходів: креативні арт-перерви «Індикатор настрою моєї родини»; фокусний прес-центр «Вузлики на пам'ять: перлини мудрості», «Мама, тато і я – українська сім’я»; виставка учнівських малюнків «Моя чудова мама», «Моя сім’я».

В психологічній арт-майстерні учні створювали колажі «Модель сім’ї XXI ст.» та «Моє родинне дерево». А з допомогою сучасних психотехнік піскової терапії, техніки МАК учні, вчителі та батьки мали можливість віднайти й розкрити власні ресурси, які є у їхніх родинах; усвідомити цінності власних родин та свою цінність Людини у нашому безмежному, чудовому Всесвіті.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 502 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar