12:34
Тиждень зарубіжної літератури та російської мови

Результат пошуку зображень за запитом "тиждень зарубіжної літератури"З 10 по 14 жовтня проходив тиждень зарубіжної літератури та російської мови. Серед учнів 9-11-х класів був проведений захід "Поетичне слово...". Учні поглибили свої знання про зразки світової літератури та переклади українських митців, а саме: Лесі Українки, Ліни Костенко, Івана Драча, Бориса Олійника, Василя Стуса та ін. Учні виразно читали напам'ять вірші, зверталися до витоків поетичної майстерності митців.

Учні 7-8-х класів взяли участь в усному журналі "Байка у світовій літературі", де показали свої вміння та навички акторської майстерності, а також знання з теорії літератури. Між 6-ми класами пройшов літературний ринг "Міфи народів світу". Учні змагалися на швидкість, точність у висловлюваннях. У цьому заході поєдналися "слово" та "пензль". Цікавими були такі види робіт, як "плутанина", "пізнай героя", "відгадай картину", "закінчи речення".

Протягом тижня учні мали можливість відгадати кросворди, подивитися творчі проекти, рекламні проекти, розгадати ребуси.

На уроках зарубіжної літератури та російської мови проводилися вікторини, розгадувалися ребуси та кросворди.

Більше світлин тижня в Альбомі

Переглядів: 807 | Додав: Play_Boy | Теги: Світова література, захід, тиждень, російська мова, зарубіжна література | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar