13:47
Тиждень здорового способу життя

В нашому закладі з 01.12 по 06.12.15р. пройшов тиждень здорового способу життя на тему «Бережи здоров’я змолоду».

Протягом тижня проводилася велика кількість заходів присвячених здоровому способу життя. Протягом тижня проводилися музичні перерви «Пульс здоров’я» (ігри на рухливість, швидкість, спритність).

Тиждень розпочався з оглядової виставки «Здоров’я – шлях до успіху», виставки науково-популярної літератури в бібліотеці школи «Ми за здоровий спосіб життя», а також був проведений рейд «Ми за здоровий спосіб життя.»

2 грудня у вівторок були проведені хвилини довіри «Я і моє здоров’я», які провели класні керівники, а також хвилини соціальної підтримки підлітків «Звички і здоров’я».

Далі тиждень продовжився виставкою малюнків «Подорож в країну здоров’я», і виставкою соціальної реклами «Профілактика шкідливих звичок».

Найбільш насиченою на заходи стала п’ятниця. Учні і класні керівники 1-2 класів провели ток-шоу  «На сходинках здорового способу життя». 3-4 класи провели інтелект-турнір «Скажемо здоров’ю ТАК!». Учні п’ятих класів провели відео дискусію «Звички, які ми обираємо». Учні 6 класів провели дивертисмент здоров’я «Здоров’я – мудрих гонорар». Сьомі класи мали нагоду відвідати тренінг «Твоє здоров’я в твоїх руках». Захищати ж свої проекти на тему «Твоє життя в твоїх руках» вирішили учні 8-9 класів. Одинадцяті класи  вирішили відвідати відео лекторій на тему «Правда про наркотики».

В суботу усі бажаючі могли відвідати консультпункт «Запитуйте - відповімо».

    

    

    

Переглядів: 780 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar