11:26
Тренінговий майданчик «Слідами козацької слави»

Результат пошуку зображень за запитом "Тренінг"13 жовтня, фахівцями психологічної служби, організований креативний та веселий тренінговий майданчик «Слідами козацької слави» для учнів 5 класу. Команди «Козаки», «Козачки» та «Отамани» з допомогою чарівного конверта випробували свої сили в інтелектуальних вікторинах: «Юний ерудит», «Розкидані букви»; отримали заряд позитивних емоцій, позмагавшись у ряді конкурсів: «Най витриваліший», «Інтуїція», «Чарівні сірники», «Веселий смайлик», «Найсильніший»; проявили неабияку креативність у створенні колажу «В щасливій країні – щасливі діти!».

В результаті перемогла дружба! Усі учасники команд були нагороджені медалями.

Захід організований до дня захисника України та свята Козацької Покрови (14 жовтня) з метою згуртованості учнівського колективу, виховання поваги до українських захисників землі, до історичного минулого своєї держави, формування почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину.

Україна
Одна від Заходу й до Сходу, володарка земель і вод –
Ніхто не ділить хай народу, бо не поділиться народ.
Нехай ніхто не половинить, твоїх земель не розтина,
Бо ти єдина, Україно, бо ти на світі в нас одна!

     

Переглядів: 789 | Додав: Play_Boy | Теги: Ерудит, КозачкИ, козаки, слідами козацької слави, щастя, веселий, Смайлик, дружба, тренінговий майданчик, креативний | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar