10:20
Урок мужності

15 травня в стінах нашого закладу за сприяння представників Шепетівського ГО "Самопоміч" був проведений урок мужності, присвячений подіям на сході країни.

Вступне слово було надано керівнику об'єднання Сидоренко Ірині Володимирівні, яка побажала всім присутнім мирного неба над головою. Серед запрошених гостей був Михальчук Костянтин, який був в перших рядах захисників країни, з перших днів не проголошеної війні. Учні мали змогу дізнатися про події на сході з перших вуст.

Зі словом виступив і отець Василь, представник української православної церкви Київського патріархату. Він наголосив, що всі ми є громадянами однієї країни, яка як ніколи потребує нашого єдинства та побажав всім присутнім миру та злагоди.

Серед числа гостей були: Бузиль Віталій - керівник районного об'єднання "Самопоміч" та Калугін М.А., які приєднались до побажань.

Директор школи Качоровська Н.В. привітала гостей від імені всіх вчителів та учнів нашої школи і зауважила, що події які тривають у ці нелегкі  часи не залишили байдужим жодного представника нашої школи. Вчителі, учні та батьки активно долучаються до збору благодійної допомоги та коштів на потреби української армії. Про що свідчить участь в акції "Напиши листа солдату", плели маскувальні сітки і це все було передано в зону АТО. Молодші школярі виготовляли оберіги та малювали малюнки. Надія Василівна завершила звернення такими словами: "Я вірю, ми переможемо!"

Переглядів: 692 | Додав: Play_Boy | Теги: акції, маскувальна сітка, Самопоміч, напиши листа солдату, україна, АТО, громадська організація, схід країни | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar