14:55
Урок-реквієм у 7-х класах

14 жовтня - День захисника України - всенародне свято, бо захисниками Вітчизни є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники Революції гідності, добровольці та військові, волонтери, діти і дорослі. Напередодні, 13 жовтня, у 7-х класах (кл.керівники Карнаух М.В., Омелянчук О.А., Касянчук В.І.) пройшла виховна година - урок-реквієм "Українські звитяжці", на яку було запрошено учасників АТО Корнійчука Юрія Миколайовича - батька учня 7-В класу та Нагалевського Юрія Петровича - випускника школи.

Дякуємо за подвиг і вірність Україні батькам учнів нашої школи, котрі були і є учасниками АТО. Схиляємо низько голови перед пам'яттю загиблих: колишніх учнів школи-гімназії Максимом Ковалем та Валентином Драчуком.

Семикласники читали вірші, присвячені героям-патріотам, цікавилися долею і справами запрошених гостей, поклали квіти до меморіальних дощок, встановлених на фасаді школи.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 620 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1
1 dyrektor • 15:12, 14.10.2015
Пам'ять - вічна!!!!! Думаю, що діти пройнялися подіями, згаданими на уроці, і будуть шанувати героїв-захисників різних епох!!!
avatar