13:56
Відкрита першість з настільного тенісу

21 лютого в спортивному залі Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбулася відкрита першість міста з настільного тенісу серед учнів шкіл міста, приурочена до Дня визволення Шепетівки від фашистських загарбників та виведеню військ з Афганістану.

У відкритому турнірі, організованому вчителем фізичної культури школи-гімназії Шуляковим О.Ю. за підтримки відділу сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради, взяли участь не лише учні м.Шепетівки, але й Шепетівського району (смт.Гриців). Змагалися і хлопці, і дівчата, і сімнадцятилітні студенти. Загалом за перемогу у турнірі боролися 35 учасників з різних шкіл міста: школи-гімназії, НВК №3, НВК №1, СЗОШ №2, ЗОШ №6, №1, №3.

Не обійшлася відкрита першість і без почесних гостей. На свято тенісу завітала начальник відділу сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради Стасюк Н.В. та директор Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мельник О.С. Стасюк Н.В. і розпочала турнір, побажавши перемоги найсильнішим.

Усіх учасників змагань розподілили на 5 підгруп по 7 чоловік. Двоє найсильніших тенісистів з кожної підгрупи виходили у фінал.

Судили змагання вже досвідчені тенісисти – тренер клубу з настільного тенісу м.Шепетівки Шуляков О.Ю. та директор Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мельник О.С.

У запеклій боротьбі найкраще показали себе тенісисти з смт.Грицева та вихованці клубу настільного тенісу. Вони вибороли перші призові місця. Золото виборов Кудрик Микола (СЗОШ №2). На другому місці опинився Грушка Олександр (ЗОШ №6). А срібною медаллю було нагороджено тенісиста з НВК №1 Костюка Сергія.

Переможці відкритої першості з настільного тенісу отримали дипломи, медалі, які вручили Мельник О.С. та Шуляк О.Д.

Тож відкрита першість з настільного тенісу в Шепетівці вдалася на славу. І, за словами директора Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мельника О.С., відкритий турнір з настільного тенісу, присвячений Дню визволення Шепетівки від фашистських загарбників, планують зробити традиційним.

   

   

   

   

Переглядів: 491 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar