21:55
Відкриття "Дивограю"

Вчора ще була весна, 
А сьогодні - Літо! Літо,
ясним сонечком зігріте…

1 червня  радо відкрив свої двері пришкільний табір відпочинку «Дивограй», який працює вже не перший рік. В цьому році відкриття табору співпало з Днем захисту дітей.

Свято відкриття табору розпочали учні 3-х класів: Романюк М., Горовенко А., Шевчук Є., які привітали проникливим поетичним словом всю шкільну родину на святі дитинства.  На святкове дійство завітала Нечупара, яка хотіла зіпсувати свято, але, зігравши гру «Добрий день», визнала свою помилку і стала вихованкою табору «Дивограй».

Великі пошукові старання, вміння декламувати, співати, танцювати, продемонстрували учні усіх загонів на представленні. 

Особливою родзинкою програми був захоплюючий флешмоб «Україно, будьмо!».

Незважаючи на негоду, в цей день пролунало багато пісень, діти танцювали, співали, раділи тому, що вони мають змогу відпочити, погратися, знайти нових друзів.

Створенню у дітей хорошого емоційного настрою, почуття затишку сприяє оформлення оздоровчого табору, зокрема кімнат зустрічей, відпочинку,  і такі атрибути табірного життя як емблема, табірна пісня та девіз, закони життя табору; назви, девізи, речівки загонів.

Кожний загін розміщується в окремому класному приміщенні, переобладнаному під ігрову кімнату. Затишок і комфорт у цих приміщеннях - це окрема гордість вихованців, бо створюється безпосередньо за їх участю.

Діти з великим бажанням працюють над іміджем свого загону. Ця робота сприяє мобілізації та згуртуванню, усвідомленню, що ми - члени однієї команди.

Отже, старт літу був даний. Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор. Двері табору відкрились для вихованців.

У літечко веселе відкрили дружно двері, 
Канікулам, канікулам радіє дітвора!

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 610 | Додав: Play_Boy | Теги: прийшкільний, гарний настрій, Дивограй, ігрові кімнати, День захисту дітей, літній табір відпочинку, Україно будьмо, комфорт, флешмоб, веселка | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar