17:59
Виховна година у 2-А та 2-Б

Картинки по запросу фантазери11 листопада, в День народження школи, в 2- А та 2 - Б класі учні та батьки презентували свою творчість на родинному святі "Фантазери, мрійники і творчі  вас запрошують до себе на дива". Тут можна було побачити і вишивку, і поринути у світ різноманітних малюнків та фотографій, виробів у техніці орігамі та з бісеру, послухати мелодійну пісню, побачити запальні танці, посмакувати  печивом.

Активними учасниками свята стали родини учнів 2-Б класу Березенської Л., Сослюка А., Тарасюк Д., Зарубіної Д., Кулачук С.,Семенюк С., Магерка А., Фокіної А., Гнатюк Я., Кислюка В., Троц М., Заремби А., Давидюк Д., Бернадіної Н.,Стойка О., 2-А класу – Гапонюк К., Спеціальної А., Салій Д., Євтушок К., Федоренка І., Антонюк М., Райчук Я., Ковальського Д., Кравця І., Іванова К.

 Всі дівчатка 2-Б класу отримали в подарунок бантики - прикраси, виготовлені руками Васильченко Уляни та її мами Марії Анатоліїівни. Мама Людмила Дмитрівна з донечкою Райчук Яною (2-А клас) пригостили усіх присутніх на святі смачними медовими пряниками. Скільки нового діти дізнались один про одного!

Всім було весело і цікаво!

 

Переглядів: 616 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar