07:16
Враження класу «4-а» від проходження олімпіади

Ми спробували і у нас вийшло. Учні 4-а класу Шепетівської школи-гімназії взяли участь у шкільній міжнародній дистанційній олімпіаді з української мови "Всеосвіта Осінь - 2018". Завдання були цікавими, творчими, а діти активними та уважними. Ми маємо дипломи за ІІ та ІІІ місця та сертифікати учасників. Зупинятись на досягнутому не плануємо.

Підтримайте клас у розіграші мікроскопів від компанії «Mr.Playwood». Голосуйте та поширюйте серед друзів в соціальних мережах. Свій голос можна віддати перейшовши за посиланням https://vseosvita.ua/globe/material-158.html

Враження від олімпіади:

Дякуємо за можливість приймати участь у такій потрібній справі – розвитку дітей. Учні із задоволенням вирішували завдання, розуміючи, що можуть спробувати себе не лише у школі, а також позмагатися з однолітками з інших міст. “Всеосвіту” ми обрали, тому що саме на даній платформі можна знайти багато цікавих творчих матеріалів як для вчителя так і дітям. Ми вважаємо, що ми маємо отримати подарунок, тому що ми активні, креативні, творчі і хочемо досягати все нових вершин.

Переглядів: 354 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar