07:35
Всесвітній день психічного здоров'я

9 жовтня психологічною службою закладу було проведено заходи приурочені Всесвітньому дню психічного здоров'я, який відзначається з 1992 року за ініціативою Всесвітньої федерації психічного здоров'я. А темою цього дня стало гасло "Позитивне мислення - основа відмінного психічного здоров'я".

Позитивний настрій - найголовніше у житті. Саме оптимізм не дозволяє впасти в депресію, нервувати через дрібниці, які руйнують імунітет, впливають на внутрішні відчуття, від яких залежить здоров'я.

З метою формування здоров'язберігаючих компетентностей учнів школи було організовано та проведено такі заходи: майстер-клас "Уміння керувати своїми емоціями, настроєм, діями", створювали кольорограму настрою класу за проективною методикою, вчилися визначати складники психічного здоров'я, для педагогів школи був проведений консультпункт "Мисли позитивно!".

Така форма роботи, допомагає сформувати в учнівському колективі мікроклімат позитиву і налаштувати на підтримку, небайдужість до стану іншої людини та подій.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 380 | Додав: Play_Boy | Теги: мікроклімат, Всесвітній день психічного здоров'я, емоції, здоров'язберігаючі компетентності, консультпункт, настрій | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar