20:44
Всеукраїнська акція "Лист пораненому"

Новини       Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
       Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством оборони України розпочинає Всеукраїнську акцію «Лист пораненому».

       До участі у зазначеній акції долучились і учні нашої школи. Вони пишуть листи, малюють малюнки, власноруч виготовляють різноманітні вироби, які у подальшому будуть надіслані адресатам – пораненим бійцям АТО, які знаходяться на лікуванні.
       Не можна без хвилювання дивитись на щирі дитячі малюнки, читати проникливі слова підтримки українським солдатам. Діти долучились до великої та благородної справи. Хочеться вірити, що їхні побажання допоможуть воїнам АТО швидше одужати і стати в стрій. Ми пишаємось нашими українськими патріотами!
       Дякуємо всім дітям за їхні  добрі серця, батькам – за милосердя, а вчителям  за підтримку й допомогу.

Переглядів: 956 | Додав: Play_Boy | Теги: адресати, передова, акція, Мону, АТО, Незалежність, лист пораненому, свобода, терористів, міністерсто оборони | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar