22:14
Всеукраїнський тиждень права

З 8 по 12 грудня у закладі проводився Всеукраїнський тиждень права. Мета тижня - поглибити знання дорослих і дітей про їх права, зазначені в державних документах: зокрема в Конституції України. Тобто цей тиждень - пропаганда, спрямована на всіх громадян нашої держави.

І наша маленька «держава» (тобто школа) не стала винятком: було проведено ряд заходів, а саме: оформлені інформаційні стенди "Права дитини", розгорнуто виставку в шкільній бібліотеці, проведені інтерактивні заняття з переглядом презентації "Світ моїх прав". Учні початкових класів здійснили віртуальну подорож Країною Права. Шестикласники стали учасниками гри-вікторини «Що ти знаєш про права та обов’язки дитини?». Учні 9-х класів взяли участь у дискусії «Моя особиста позиція».

Тиждень завершився, але, сподіваємось, що ефект його триватиме. Набутий досвід, спілкування, проведені заходи продовжуватимуть жити і утверджуватися у житті кожного, хто долучився до його проведення та участі. Без сумніву, проведена робота сприятиме попередженню правопорушень, а, можливо, слугуватиме до вибору майбутньої професії.

Переглядів: 660 | Додав: Play_Boy | Теги: Патріот, конституція, Всеукраїнський тиждень, права дитини, віртуальна подорож, Патріотизм, право, пропаганда, вікторина, героїзм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar