11:59
Всеукраїнський тиждень права

Картинки по запросу Всеукраїнський тиждень праваЩороку у грудні в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права, мета якого - підвищити рівень правової культури населення, а також поінформувати громадян щодо їхніх конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту.

З 05 по 09 грудня учні нашої школи теж долучилися до  проведення Всеукраїнського тижня права. У бібліотеці та в кабінеті правознавства розгорнуті виставки правової юридичної літератури з питань реалізації основних прав і свобод  людини. Організовано роботу інформаційного стенду «Всеукраїнський тиждень права».

Під час тижня школярі взяли участь у творчому конкурсі «Мої права в малюнках, ребусах та кросвордах» (4-7 класи). Відбулися зустрічі з працівниками правоохоронних органів «Правовий захист особистості», індивідуальні бесіди з учнями, що потребують особливої уваги.

Цікавими та змістовними були і бесіди «Мої права» (1-4 класи), конкурси та вікторини «Що ми знаємо про свої права та обов’язки?» (5-8 класи), диспути «Молодь і правова держава» (9-11 класи).

Класні керівники організували цикл правових бесід, під час яких учні школи ознайомилися зі Статутом школи, правилами внутрішнього розпорядку, правилами поведінки учнів. а практичним психологом і соціальним педагогом було проведено тестування щодо знання прав та соціальних гарантій для дітей та молоді «Підліток: права та обов’язки».

9 грудня відбувся Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

Тиждень правових знань у гімназії виявився інформаційним, змістовим, динамічним. Учні школи отримали багато нових знань з питань правової культури, правового захисту, законодавства та набули певного досвіду застосування цих знань на практиці в сучасному житті.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 691 | Додав: Play_Boy | Теги: правоохоронні органи, тиждень права, право, україна, правознавство, конституція, Всеукраїнський, Правовий захист | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar