10:23
З Шевченком у серці

http://img.vmta.biz/2009/12/17/53.jpgТарас Григорович Шевченко - великий український народний поет, геніальний митець-новатор, основоположник нової української літератури та української літературної мови.

З 10 березня у нашій школі пройшли Шевченківські дні, аби не просто вшанувати пам'ять геніального поета, а й відчути його невмируще слово серцем і душею. Тиждень розпочався з книжково-ілюстративної виставки «Уклін тобі, Тарасе» та музичної вітальні «Поезія Шевченка – то музики народної душа». Протягом дня шкільним парламентом було проведено мікрофонне тестування «Чи знаю я Шевченка?». Середа розпочалась з інформаційної хвилинки «Незабутній Шевченко», також був презентований відеоролик «Мистецька спадщина Шевченка». Впродовж дня були проведені конкурс учнівських проектів, виставки ілюстрацій до творів Шевченка. Наступного дня відкрив свої двері відеосалон, де учні мали змогу переглянути та обговорити фільми за творами Т.Г.Шевченка. Педагоги та учні-старшокласники зустрілися у літературній вітальні «Від Шевченка до сьогодення», де презентували свої творчі поетичні доробки. Також протягом тижня були поведені виставки творчих робіт «Перші проби пера», конкурси ерудитів, презентація ребусів та кросвордів за творами великого поета.

Більше фотографій з тижня в Альбомі

Переглядів: 726 | Додав: Play_Boy | Теги: сила думки, Патріотизм, художник, поезія, поёт, національний дух, шевченко, воля до перемоги, мистецька спадщина, Виставки | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar