15:22
Засідання науково-методичної ради закладу

18 листопада відбулося засідання науково-методичної ради закладу.

В дружній і творчій атмосфері "методичної вітальні" були розглянуті важливі питання щодо особливостей впровадження Концепції НУШ в школі ІІ ступеня.

Заступник директора Олена Риндич представила на розгляд систему роботи з обдарованими та здібними учнями, яка була вироблена в закладі.

Алина Корниенко запропонувала: з метою формування творчої особистості створити інтегровані гуртки, мейкерскі простори, лабораторії для проведення наукових проєктів.

Шляхами по формуванню стійкої позитивної мотивації щодо соціальної активності молоді поділилася Кукліновська К.М.

Директор школи Надія Качоровська проаналізувала участь школи у проєкті "Найкраща STEM-школа" і підтримала ідею створення спейс-мейкерського простору.

На практичному занятті було розроблено алгоритм дій при роботі з обдарованими та здібними учнями, щодо запровадження STEM-освіти в НУШ у 2022-2023 н.р. та складено план STEM-тижня.

Соціальний педагог Ольга Кошетар провела тренінг по релаксації і відновленню працездатності педагогів після робочого дня.

Світлини в Альбомі

Переглядів: 123 | Додав: Play_Boy | Теги: мейкерскі простори, STEM-освіта, Концепція НУШ в школі ІІ ступеня, STEM-тиждень, Найкраща STEM-школа, лабораторії для проведення наукових, інтегровані гуртки, методична вітальня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar