21:01
Життя дитини починається з родини

24 лютого у 3-А класі відбулось родинне свято "Життя дитини починається з родини".

Свято родинне, сімейне, разом з татами і мамами. А де тато і мама, там завжди весело, сонячно, спокійно  і затишно. Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли її є кому підтримати, коли у неї є сім'я. В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра,  вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.

Родина, сім’я – це не тільки родичі, це друзі, клас, школа й увесь народ. Кожна людина завжди з великою любов’ю та душевним трепетом згадує те місце, де вона народилась, де минуло її дитинство. Те родинне вогнище,  де живуть мама, тато, бабуся, дідусь, брати і сетри. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас, вийде велика держава – Україна.

Святково прибрана класна кімната: рідкісні сімейні ікони Матері Божої, маленького Ісуса, святого Йосипа під рушниками; крилаті вислови про значення родини в житті людини; сімейні фотографії учнів класу.

Діти радісні, збуджені, у національних строях, - кожен чекає своїх гостей, адже віршовані рядки, пісні, таночки – все для мами, тата, бубусі, дідуся. Треба було бачити, чути, як декламували, як гарно співали і танцювали, які промовисті жести підтверджували дитячі почуття.

Безмірно вдячні батьки, бабусі й дідусі схвильовано насолоджувались святом. А далі був романтичний танець третьокласників з мамами, бабусями. Пригорнулись рідненькі до рідненьких, найкращі до найкращих...На щастя, на добро був коровай від господині класу.

Бажаємо нашим дітям та онукам жаданого миру, злагоди, впевненості у сьогоднішньому і завтрашньому дні, щоб їхні таланти та артистичність, добрі серця прислужились Україні.

Більше світлин виховної години в Альбомі

Переглядів: 493 | Додав: Play_Boy | Теги: сім'я, Виховна година, Добро, національні строї, Ісус, україна, родина, Матір Бода, святий Йосип, дитинство | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar