12:02
Зустріч з учасниками АТО

Результат пошуку зображень за запитом "волонтери"Події в Афганістані, ім’я нашого випускника, загиблого на афганській землі Віктора Мар’яновича Длужнєвського зблизили шкільну громадськість з земляком, членом Шепетівської спілки ветеранів Афганістану Павлюком Миколою Миколайовичем.

З початку проведення антитерористичної операції на Сході країни Микола Павлюк спільно з братом Володимиром, який зараз є старшим викладачем Академії сухопутних військ ім.Сагайдачного у м.Львові, стали насправді волонтерами-подвижниками. Вони поставили перед собою мету: допомагати бійцям, які беруть участь в АТО. Для братів, справжніх патріотів країни це стало особливо важливою справою. За минулий рік вони неодноразово вирушали на Схід. Небайдужі українці стали постачальниками речей першої необхідності, коштів для потреб українського війська: автомобілів, інструментів, продуктів харчування.

Брати-волонтери  знову повернулися зі Сходу, виконавши свою місію. Позаду зруйновані міста, будівлі, згарища, закинуті кладовища… Днями Володимир і Микола Павлюки завітали до школи-гімназії  та не з пустими руками. Вояки 24-ої механізованої бригади (м.Яворів, Львівська обл.), які стоять на варті миру, передали закладу пусковий пристрій РПГ-22 зі зворушливим написом на ньому: «Щира вдячність учням, педагогам, батькам школи-гімназії за допомогу українській армії від солдат, офіцерів, командирів».

Допомога армії триває. «Ми з вами», - говорять патріоти України.

Оголошується акція «ЗІГРІЙ СОЛДАТА». Метою акції є збір для воїнів у зоні АТО:
  - термобілизни,
  - теплих шкарпеток,

  - в’язаних шапок, рукавиць, ковдр,
  - гарячих напоїв (чай, розчинна кава)
  - листів, малюнків, доробок, виготовлених руками.

Переглядів: 573 | Додав: Play_Boy | Теги: українське військо, Афганістан, схід, Академія сухопутних військ, загиблі, РПГ-22, Земляк, АТО, Длужнєвський В.М., волонтери | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar