10:40
Відкриття Школи майбутнього першокласника "Малятко"
       01 лютого 2014 року на базі закладу відбулося відкриття Школи майбутнього першокласника "Малятко". Сильний мороз не став на заваді урочистому дійству. На відкриття завітали майбутні учні школи разом зі своїми батьками. дідусями та бабусями.
       Відкрили захід вчителі початкових класів Каменєва Л.П., Березенська С.І., які привітали майбутніх школярів з важливою віхою у їхньому житті.
       З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Н.В. Качоровська. Директор звернула увагу батьків на особливості роботи закладу, вимоги до учнів. Дітям побажала стати гідними учнями школи-гімназії, її надією і честю.
       Далі до учнів завітали випускники 4-х класів, казкові герої Червона Шапочка, Лисичка, Мальвіна, Маша, які подарували дітям пісеньку, танець, уривок з лялькової вистави, загадували загадки, провели вікторину "Чи знаєш ти казки?"
       І на завершення з дітьми були проведені перші уроки в класах, а батьки працювали з психологом школи Мойсеєнко Н.О., соціальним педагогом Кравчук О.В. на тренінгах "Моя дитина йде до школи..."
       В подальшому заняття Школи майбутнього першокласника "Малятко" проходитимуть в школі щосуботи з 10.00 до 12.00 на ІІ поверсі в каб.24, 25, 27.
       Чекаємо майбутніх школярів!!!























Переглядів: 928 | Додав: Play_Boy | Теги: школа майбутнього першокласника Мал | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar