14:08
Завершення літнього оздоровлення
      От і закінчилася літньо-оздоровча зміна в пришкільному оздоровчому таборі «Дивограй». Впродовж 14 днів наші учні набиралися сил, ходили на екскурсії, приймали участь у різноманітних конкурсах та спортивних змаганнях, співали, танцювали, гралися, сумували та посміхалися разом. Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне. Для когось це були нові враження від місць, в яких він раніше ніколи не бував, для когось -   враження від ігор, конкурсів, які щодня   проходили у таборі, хтось тут знайшов нових друзів.
      Напередодні закриття табірної зміни відбулися дві події, яких довго чекали та до яких готувались усі наші вихованці. Це «Містер табору – 2012» та «Міс табору – 2012». Під час різноманітних   конкурсів усі діти ще раз довели, що вони надзвичайно талановиті: вміють співати   та танцювати,   складати    вірші та   малювати. Жюрі було досить   складно обрати найкращого,   адже всі   діти   дуже   обдаровані, творчі та   відповідал­ьні. Але у кожному конкурсі має бути переможець.   І ними стали: «Містер табору – 2012»   - Курбацький Богдан,   «Міс табору – 2012» - Богатько Марія. Усі учасники   отримали грамоти та   заохочувальні призи.
      13 червня відбулося   урочисте закриття табірної зміни. Вихованці табору   подякували   усім   працівникам, які докладали   зусиль, щоб забезпечити дітям цікавий, комфортний   та безпечний   відпочинок. Також не були забуті вожаті табору: вони були нагороджені почесними грамотами за чудову та змістовну   організацію   дозвілля дітей.   Кожній дитині   на лінійці були вручені грамоти в найрізноманітніших номінаціях,   а також солодкі   подарунки на згадку про табір   «Дивограй».











Переглядів: 1208 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
avatar
0
3 nadia • 09:19, 15.06.2012
дуже дякую за оперативність!!!!!
avatar
0
1 nadia • 14:59, 14.06.2012
а де фото?
avatar
0
2 Play_Boy • 15:45, 14.06.2012
Всі світлини вже на місці! Не так швидко... biggrin
avatar