12 червня 2012 року відбувся звіт директора Шепетівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія" Качоровської Надії Василівни за 2011-2012 н.р. В ході звіту директор проаналізувала роботу закладу, свою діяльність за навчальний рік. За звітний період заклад досяг певних успіхів: 47 учнів закладу вибороли призові місця на міських олімпіадах, 13 учнів школи були призерами обласних олімпіад, 2 учні школи - Казмірчук О.(вчитель Гудкова Н.П.), Мартинова Н. (вчитель Щербіюк Л.Г.) стали переможцями Всеукраїнських олімпіад. Учні школи Равчук О.(11б), Кохан Є.(8а) здобули перемогу у Всеукраїнських мовознавчих конкурсах ім. Т.Г. Шевченка та П. Яцика. Пятеро учнів школи були переможцями обласного конкурсу-захисту наукових робіт учнів членів МАН, за що отримали нагороду від губернатора В.С. Ядухи. Колектив лялькового т ... Читати далі »
Просмотров: 1376 | Добавил: Play_Boy | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (0)

      От і закінчилася літньо-оздоровча зміна в пришкільному оздоровчому таборі «Дивограй». Впродовж 14 днів наші учні набиралися сил, ходили на екскурсії, приймали участь у різноманітних конкурсах та спортивних змаганнях, співали, танцювали, гралися, сумували та посміхалися разом. Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне. Для когось це були нові враження від місць, в яких він раніше ніколи не бував, для когось -   враження від ігор, конкурсів, які щодня   проходили у таборі, хтось тут знайшов нових друзів.
      Напередодні закриття табірної зміни відбулися дві події, яких довго чекали та до яких готувались усі наші вихованці. Це «Містер т ... Читати далі »
Просмотров: 1208 | Добавил: Play_Boy | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (3)